header.png

Met trots deel ik deze mooie projecten met jou!

golfje_blauw.png

Naast dat ik jou trots wil maken op jouw brand ben ik ook zelf ontzettend trots op de mooie projecten die ik heb mogen doen!

Oog  in  Oog  Fotografie

Logo - Sublogo's - Typografie - Kleuren - Huisstijl illustraties - Visitekaartjes - Briefpapier - Social media highlights en templates - Branding guide

"Het eindresultaat is 100% Iris en dat is best wel knap aangezien ik nogal een twijfelaar ben. Maar over mijn nieuwe huisstijl heb ik geen enkele twijfel en ik ga het met heel veel trots aan de wereld laten zien!"

DSC00967-2.jpg

Deborah  Hoogendijk  Fotografie

Logo - Sublogo's - Typografie - Kleuren - Illustratie - Visitekaartjes - Briefpapier - Social media highlights en templates - Branding guide

"Ik wil eerst even zeggen dat ik zo blij ben dat ik jou heb ingeschakeld. Ik wordt hier echt helemaal gelukkig van! Ziet er zo mooi uit."

IMG_9905.jpg

Unienk  Fotografie

Logo - Sublogo's - Typografie - Kleuren - Patronen - Visitekaartjes - Cadeaubonnen - Branding Guide

"Het fijne aan Nienke als persoon, is dat ze echt haar best heeft gedaan om mij te leren kennen om ervoor te zorgen dat mijn huisstijl helemaal past bij wie ik ben."

IMG_9396_edited.png

Wendy  Kolkman  Fotografie

Logo - Sublogo's - Kleuren - Visitekaartjes 

"Wat een toffe ontwerpen! Echt super over nagedacht ook! Cool om te zien hoe je gewoon 3 verschillende ontwerpen neer kunt zetten."

Ben je benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is?

golfje_oranje.png

In de gratis en vrijblijvende brainstormsessie gaan we kijken naar waar je nu staat en waar jij in kan groeien. Ook is dit een goede manier om te checken of wij een goede match zijn! Op basis van deze sessie kan ik een gepersonaliseerd voorstel maken.