DSC00905-Edit-2.jpg

Heeii,  ik  ben  Nienke!

golfje_creme.png

Branding designer met een passie voor fotografie. Samen met mijn vriend woon ik in Wormerveer en ik werk iedere dag met veel plezier vanuit huis. Drie jaar geleden ben ik, meteen na het afronden van mijn opleiding voor grafisch ontwerper, begonnen met mijn onderneming. De beste keuze ooit!

Dat wat ik het liefst doe is unieke en indrukwekkende beelden (graphics) maken. Iets maken dat net even anders is en misschien zelfs nog veel mooier en beter! Deze passie begon al op jonge leeftijd. Ik was vaak aan het knutselen en ook de interesse in vormgeving en fotografie was er altijd al. Tijdschriften hebben mij uiteindelijk 

geïnspireerd om vormgever te worden.

 

Tijdens mijn opleiding en eerste jaren als ondernemer heb in mij ontwikkeld tot de ontwerper en levensgenieter die ik nu ben!   

Fun  facts  about  me!

DSC00738-2.jpg

Ik kan echt zo genieten van een mooie zonsopkomst en zonsondergang! 

IMG_4239.JPG

Vanaf mijn 6e zit ik al bij de kanovereniging. Ik vind het heerlijk om door het veld te varen. Ook heb ik jaren aan kanosprint gedaan, de leukste wedstrijdsport die er is!

IMG_2448.JPG

Naast ontwerpen, fotograferen en kanovaren hou ik ook ontzettend veel van lekker eten & drinken en reizen (maar niet die drukke toeristische plekjes)!